The Pine Ranch

The Pine Ranch bestaat sinds 2003 en is uniek gelegen nabij natuurgebied De Heide in Bergen op Zoom. Van origine is The Pine Ranch een professionele Western trainingsstal en Quarter Horse fokkerij, waar met succes Quarter Horses getraind en gefokt worden voor professionele reining wedstrijden op verschillende niveaus.

Door de jaren heen heeft The Pine Ranch zich opengesteld voor een breder publiek en is het ook een volwaardige pensionstal geworden. Waarbij Westerntraining en pension nog steeds een belangrijk deel van de klanten vormt, maar ook recreatie- en dressuurruiters hun weg naar The Pine Ranch hebben gevonden. Kortom, er is ruimte en respect voor iedereen ongeacht de discipline.

The Pine Ranch beschikt over 60 stallen van 3x4m en een rijbaan van 36x80m met professionele reiningbodem, welke tot een van de grootste en beste van Nederland gerekend kan worden. Daarnaast zijn diverse opfokstallen aanwezig, een buiten roundpen, poetsplaatsen, wasplaats met warm/koud water, kantine, 15 ruime paddocks en 8 ha. weide.

Op 5 minuten afstand zijn er direct toegankelijk bosrijke ruiterpaden welke garant staan voor uren rijplezier. Voor de liefhebbers is zelfs mogelijk om per paard vanuit The Pine Ranch tot de Kalmthoutse Heide te rijden.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina.